Magazin
14558 ogledov

Video: Član naše najbolj vroče skupine sporočil žalostno novico

Joker Out Instagram
To s cmokom v grlu sporočajo Joker Out.

Fantje trenutno najbolj popularnega banda pri nas, Joker Out, so družno stopili pred kamero in sporočili žalostno novico. Basist Martin Jurković zapušča skupino, kot je razkril na uradni Instagram stani banda.

S cmokom v grlu je povedal, da je bila to najtežja odločitev v njegovem življenju, saj s skupino v zadnjem času žanjejo velike uspehe (razprodani koncerti v Cvetličani in Križankah, nastopi na svetovnih festivalskih odrih ...), s fanti pa je preživel tudi svoja najlepša mladostniška leta. Povedal je, da se je odločil za drugo pot, ki se ji v življenju tudi poveča in da je hvaležen, da so fantje njegovo odločitev sprejeli z razumevanjem.

Njihov pevec Bojan je še dodal, da Martin ostaja del banda, čeprav ga ne bo več na odru, prav vsi pa so ga ob koncu nagovora družno objeli. Ta ganljiv prizor si poglejte v videu, ki so ga objavili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.