Magazin > VIP
29 ogledov

120 steklenic ruma ni bilo dovolj

Kate Moss Flynet
Uživaška Kate Moss in njene prijateljice so si med vikendom privoščile divjo in predvsem pijansko zabavo. V enem večeru so "uničile" 120 steklenic ruma, vendar jim tudi to ni bilo dovolj ...

Tri tedne pred poroko z Jamiejem Hinceom se je manekenka Kate Moss odločila dobro zabavati - z obilo alkohola in v ženski družbi. Tako se je s prijateljicami, med katerimi so bile Jada Jagger, oblikovalka Sadie Frost ter igralka Samantha Morton odpravila na tridnevni rock festival Isle of Wight.

Kate in njenih 30 prijateljic so si privoščile vip zabavo, na kateri pa so dekleta že prvi večer spile 120 steklenic ruma Mahiki . Vendar jim tudi to ni bilo dovolj, zato so si postregle še s parimi steklenicami šampanjca, vodke in džina. Družbici pa je še vedno najbolje tekel rum, zato so organizatorji, ki niso predvideli, da bodo punce toliko spile, naslednji dan naročili dodatnih 180 steklenic, ki so jih pripeljali s helikopterjem.

Kate, ki ima osemletno hčerko, se bo 2. julija poročila s kitaristom skupine The Kills Jamiejem Hinceom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.