Magazin > VIP
25640 ogledov

25-letni voditelj RTVS s hudimi simptomi covida-19

matej zemljič Adrian Pregelj
Zbolel je decembra, a še vedno čuti posledice.

Igralec Matej Zemljič je novi obraz oddaje Dobro jutro. Simpatični 25-letnik priljubljeno oddajo vodi ob četrtkih, prvič pa se je gledalcem predstavil 18. decembra lani. 

Pred kamere bi moral stopiti tudi teden dni pozneje, a je zbolel za koronavirusom. Imel je hude simptome.

"V načrtu je bilo, da bi teden dni pozneje, ravno na božič, znova vodil oddajo, a sem dan prej izvedel, da sem pozitiven na novi koronavirus. Oddaje seveda nisem vodil in zaradi covida sem imel nato tako dolg odmor. Imel sem precej hude simptome bolezni, en mesec sem ležal v postelji. Nato sem počasi prišel k sebi, a nisem bil še toliko stabilen, da bi lahko vodil oddajo. Ekipi sem se zato pridružil spet šele v sredini februarja. Veliko ljudi mi je pisalo, kaj se dogaja, mnogi, vključno z menoj, so bili tudi presenečeni, da sem imel tako hude simptome.“

Matej se sedaj počuti že mnogo bolje, še vedno pa čuti oteženo dihanje. "Se pa že lahko spet ukvarjam s športom,“ je vesel mladi igralec.

Komentarjev 15
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:22 16.marec 2021.

    Kaj mlad človek ne more imeti težkega poteka korone? Mlad človek ne more imeti zapletov po koroni? Ne razumem kaj želite s svojimi komentarji točno povedati.

  • luka65 11:55 15.marec 2021.

    A si ga od Galunića fasal! Covid, mislim, za drugo ne vem, ha, ha, ha

  • ántihojsar 11:23 15.marec 2021.

    Kaj če bi zbirali zamaške za njega?