Magazin > VIP
15685 ogledov

44-letni igralec v bolnišnici: Uresničil se je najbolj črn scenarij

dustin diamond Profimedia
Igralec ima raka.

dustin diamond | Avtor: Profimedia Profimedia
Dustin Diamond, znan iz najstniške nadaljevanke Mulci, v kateri je igral Screecha Powersa, je moral v bolnišnico. Zdravniki so, potem ko je zvezdnik potožil, da ga boli celo telo, opravili več preiskav in biopsijo. Izkazalo se je, da ima raka v četrtem stadiju. Igralec naj bi že začel s kemoterapijo. 

Za igralcem je težka preteklost. Medtem ko so njegovi soigralci po koncu snemanja nadaljevanke nadaljevali uspešno kariero, na primer Mario Lopez in Mark-Paul Gosselaar, Diamondu ni bilo lahko. Oprah Winfrey je leta 2013 povedal, da se je, ko je pri 23. letih izgubil vlogo, počutil izgubljenega. Izdal je vroči filmček, a pozneje povedal, da je imel dvojnika, in knjigo, v kateri je razkrival skrivnosti iz zakulisja snemanja nadaljevanke, ki ga je v mladosti izstrelila med zvezde. Nelaskavi opisi kolegov, ki naj bi se predajali drogam in orgijam, so bili tudi razlog, da ga niso povabili na snemanje nadaljevanja Mulci. Premiera je bila lani.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.