Magazin > VIP
42 ogledov

Adrianina brutalna dieta

Adriana Lima Reuters
Od nič ni nič. To ve tudi Adriana Lima, ki se pred modno revijo spodnjega perila Victoria's Secret naravnost trpinči.

Modna revija najbolj znane blagovne znamke spodnjega perila na svetu Victoria's Secret bo konec meseca. Adriana Lima, ki bo spet eden od angelčkov, se za ta veliki dogodek pripravlja že od avgusta.

Tridesetletnica pravi, da šest tednov pred šovom z osebnim trenerjem pospešita vadbo. Namesto enkrat na dan se v fitnesu trpinči dvakrat. "Trening je zelo intenziven. Skačem s kolebnico, boksam in dvigujem uteži," je izdala lepotica.

Neizprosen je tudi njen jedilnik, ki je kar nekaj tednov sestavljen le iz rib, perutnine in zelene zelenjave. Na dan pa spije približno štiri litre vode. Devet dni pred modno revijo pa se pekel šele dobro začne. V tem času naj bi se prehranjevala izključno z beljakovinskimi napitki. Da bi bil trebušček čim bolj raven, Lima dvanajst ur pred velikim dogodkom ne zaužije nič, niti vode. "Brez tekočin. Izsuši te. Včasih na ta način izgubiš do štiri kilograme," pravi manekenka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.