Magazin > VIP
316 ogledov

"Agentka me je na kolenih prosila, naj ostanem"

Maja Kljun Žurnal24 main
Maja Kljun pravi, da je v Hollywoodu dobila veliko priložnosti, ki pa jih takrat "ni znala" izkoristiti.

Maja Kljun je imela v ZDA kar tri agente – enega za igralstvo, drugega za posel modela, tretjega pa za odnose z javnostmi, piše Story. Ti so svoje delo odlično opravljali, saj se Maja lahko pohvali z vlogo v filmih Transformerji in Na cesti s Kristen Stewart.

Naša lepotica je videla pol sveta ter spoznala zelo pomembne in slavne ljudi. Dobila je veliko priložnosti, a jih ni izkoristila, pravi Maja in dodaja, da ji je bilo zaradi tega sprva žal, danes pa misli, da je bilo tako najbolje zanjo. "Če me vprašate, kaj bi spremenila, vam povem, da bi vse še enkrat ponovila," trdi Maja in poudarja, da na določene stvari, ki bi jo čakale s slavo, takrat še ni bila pripravljena.

Odšla je nazaj v domovino, čeprav jo je agentka "na kolenih prosila", naj ostane. Kot pravi Kljunova, takrat še ni razumela agentkinih besed, s katerimi ji je poskušala razložiti, da ljudje na takšne priložnosti čakajo celo življenje, a jih ne dobijo. "Vendar sem bila zanjo preveč neumna, da bi to razumela. Na koncu je dodala še, da če sedem na letalo, noče nikoli več slišati zame. Nisem razumela. Pozneje mi je bilo žal, danes pa sem vesela, da sem se tako odločila. Takrat nisem bila pripravljena na slavo ... mislim, da bi se zrušila pod njeno težo."

Komentarjev 5
  • didi25didi 09:46 27.julij 2013.

    zakaj si pa sploh odipu ce si mislu pluvat???!!!

  • didi25didi 09:46 27.julij 2013.

    ce bi vedli kar ne veste... :)

  • chamil 16:17 11.julij 2013.

    u pizdu mater a sem mogu odpret prebrat pa zapravit 15 sekund mojga življenja za tako đubre