Magazin > VIP
64321 ogledov

Aleksandra Pivec pokazala svojo družino

Aleksandra Pivec Saša Despot
Sinu je javno čestitala za rojstni dan.

Predsednica stranke DeSUS, Aleksadra Pivec, je na Facebooku včeraj zapisala, da se končuje teden, ki ji je prinesel "veliko razlogov za praznovanje, pa tudi veliko trenutkov za razmislek o hvaležnosti“.

Med stvarmi, ki jih je naštela, je bil tudi sinov rojstni dan. "Ta teden sem se z izjemno hvaležnostjo spominjala tudi dneva pred 14. leti, ko sem drugič postala mama. Ženske smo v dolgoletnih bojih za enakopravnost v družbi dosegle veliko. Kljub temu smo danes vsak dan znova postavljene pred številne izzive uspešnega usklajevanja svojih vlog (mame, žene, političarke). Veliko več se tudi v družbi pričakuje od nas in v marsikdaj se moramo soočiti z veliko več neprimernimi opazkami in očitki kot moški. Toda kljub temu sem prepričana, da sedanjost in prihodnost v Sloveniji pripadata ženskam.“Njen sin Svit je sicer rojstni dan praznoval 27. junija. Pivec je ob njegovem prazniku objavila video in mu javno čestitala: "Dragi sine Svit, v življenju sta dva najpomembnejša dneva: Dan, ko si se rodil, in dan, ko ugotoviš, zakaj! S svojo edinstveno energijo in pogledom na svet išči in najdi svoj zakaj! Vse najboljše za tvoj 14. rojstni dan, naš junak!"

 
Komentarjev 18
 • paulista 14:10 30.junij 2020.

  Pivčeva je ok, problem so levi priviligiranci in hujskači v stranki, JJ je dober premier in prav da je DESUS v tej vladi...

 • Avatar Morrijessa
  Morrijessa 00:57 30.junij 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

 • Avatar JazenJašna
  JazenJašna 16:02 29.junij 2020.

  Bogi kužek v kakšni familiji je pristal?