Magazin > VIP
3927 ogledov

Alenka Gotar in Anže Šuštar sta se poročila!

alenka gotar, anže šuštar
1/2
Osebni arhiv
Glasbenika Alenka Gotar in Anže Šuštar sta v soboto na gradu Strmol na skrivaj dahnila usodni "da“.

"Kar sva povedala, sva povedala danes za oddajo Dobro jutro in pred dvema meseca v pogovorni oddaji, ki jo vodi Zvezdana Mlakar, ki ji tudi dolgujeva, da sva lahko normalno zadihala in imela možnost povedati resnico. Preživela sva pravljico z grdimi zmaji, zlobnimi ljudmi in čudnimi škrati, ki so nama nagajali. Je bil pa zaključek pravljičen,“ je za naš portal povedala Alenka Gotar Šuštar in dodala, da je bila poroka skrivna, da bi imela mir, a je kljub temu prišlo do incidenta. "Nekateri so poskušali uničiti najino poroko, zahvaljujoč varnostnikom tega še opazila nisva. Zahvaljujemo se gradu Strmol in varnostnikom za odlično delo,“ nam je še zaupala. Anže, član Ansambla Anžeta Šuštarja, pa je v oddaji Dobro jutro povedal, da so pred "vhodom delali galamo“ člani njegove širše družine in podporniki ansambla njegovega bratranca.

Na srečo jim poroke ni uspelo uničiti. 38-letna Alenka in 21-letni Anže, ki sta morala zaradi starostne razlike marsikaj prestati, še zlasti so zvezi nasprotovali Anžetovi starši, sta povedala, da jima je poročno koračnico zapela Rebeka Dremelj, na poroko pa sta prišli tudi Zvezdana Mlakar in Nuša Derenda. Njuni poročni zaobljubi sta bili nekaj prav posebnega. Alenka je priredila skladbo Jana Plestenjaka Lepa, Anže pa ji je za to priložnost napisal pesem. "Prosila bi vse 'ta grde medije', če lahko tokrat ohraniva vsaj malo dostojanstva in človečnosti, saj sva doživela že dovolj hudega. Saj nisva edina, veliko je takšnih zgodb, dobila sva na stotine pisem. Govorim v najinem imenu in imenu vseh tistih, ki rušite, kar je lepo. Dovolj je. Imejte se radi in pustite drugim ljudem, da mirno živijo. Hvaležna bova, če bova tokrat ohranila dostojanstvo," sta mladoporočenca še prosila javnost.

Paru na skupni poti želimo vse najlepše.

Komentarjev 13
  • Žvižgač 21:34 29.september 2015.

    Ni glavni problem v zizkih ampak v kuhanju hrenovk. Jaz poznam tudi 60 letne lepotice vredne greha, so pa po večini par krat ločene in funkcionirajo na vikend paket. Sem mlad Abrahamovec z dodatkom. Imam sina starejša od tega otroka ...prikaži več in oba menjavata študentke, k 40 letni teti hodita na sladice, drink in vljudnostni obisk.

  • Majazmaja 14:30 29.september 2015.

    Eno mamico je zamenjal za drugo.

  • marabunta 13:35 29.september 2015.

    žvižgač, ne bluzi, očitno si še mlad in neizkušen, če smatraš, da je ženska že pred 40 letom babica, ....mogoče pa se imata dva rada neglede na leta, si pomislil tudi na to možnost...zakaj je treba vedno vse predalčkat v ...prikaži večv neke klišeje, v življenju ni vse samo črno-belo, .....sploh pa taka veza, ki se drži skupaj le zaradi zizkov dvajsetlenice, nima daljše prihodnosti, zapomni si to,