Magazin > VIP
13647 ogledov

Alex Rodriguez šokiran: Tako je komentiral Jenniferino romanco z Affleckom

alex rodriguez
1/3
Profimedia
Uf, tako se je Rodriguez odzval na novico, da se je Jennifer Lopez vrnila k Benu Afflecku.

Pevka in igralka Jennifer Lopez se je le en mesec po koncu zveze z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom očitno vrnila v objem svoje nekdanje ljubezni.

Z Benom Affleckom, s katerimi je bila pred 17 leti v zvezi, je lepotica pred nekaj dnevi odpotovala na romantični oddih v Montano.
Alex je menda do konca verjel, da mu bo uspelo rešiti zvezo, zato ga je Jenniferina nova romanca še toliko bolj šokirala.

Ko so ga paparaci ujeli v javnosti in ga vprašali, kako komentira Afflecka in Lopezovo, je odvrnil le: "Dajmo, Yankees!“
Kot je znano, je Affleck velik oboževalec moštva Boston Red Sox. Njegova ljubezen do njih je tako močna, da med snemanjem filma Ni je več ni želel nositi kapice z logom moštva Yankees.

Alex in Jennifer sta se po štirih letih razšla sredi aprila. Njuna zveza naj bi bila zaradi govoric, da Alex ni zvest, že nekajkrat v krizi. Lani bi morala stopiti pred oltar, a sta morala poroko zaradi koronavirusa kar dvakrat prestaviti.

jennifer lopez, ben affleck Magazin Zasačena: Senzacionalne govorice očitno držijo!
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.