Magazin > VIP
59 ogledov

Alexovi starši Pippe niso marali

Pippa Middleton Flynet
Alexu Loudonu naj bi bilo dovolj življenja pod žarometi, zato je zapustil Pippo Middleton. Poleg tega naj ne bi bila najbolje zapisana niti pri njegovih starših.

Alex Loudon naj bi bil tisti, ki je pred kratkim zapustil Pippo Middleton. Razlog naj bi tičal v tem, da ni več zdržal pritiska življenja pred očmi javnosti, ki je prišlo v paketu s slavno sestro najnovejše kraljeve članice. "Alex je Pippo oboževal, vendar ni mogel več prenašati cirkusa, ki jo obkroža. Nič ni več iskreno," je pojasnil njegov prijatelj.

Poleg tega nad njo niso bili navdušeni niti njegovi starši, ki se jim ni zdela primerna za ženo. "Alex prihaja iz zelo premožne in diskretne družine, ki ne želi biti pod žarometi," je povedal drug prijatelj in dodal: "Sovražil je dejstvo, da jima sledijo paparaci, in zato ni več maral hoditi ven. Alex je zelo konservativen. Rad ima svojo družino ter prijatelje in nima časa za zvezdništvo." Tako naj bi bili Alexovi starši sicer prijazni do nje, vendar vedno mlačni do njune zveze. "Pippe niso videli kot primerne za ženo," je komentiral odnos Alexovih staršev do slavne družice, ki se je proslavila s poroko svoje sestre Kate s princem Williamom aprila letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.