Magazin > VIP
7755 ogledov

Ali prihod te ženske potrjuje vroče govorice o Meghan Markle?

meghan markle Profimedia
Genevieve Roth je v ameriški politiki znan obraz.

V britanskih političnih krogih je odjeknila novica, da namerava Meghan Markle leta 2024 kandidirati na predsedniških volitvah. To je razkril vir, ki ima tesne povezave z Washingtonom. Meghan naj bi se že sukala okoli vplivnih demokratov, v upanju na podporo.

Te govorice je pokomentiral celo nekdanji ameriški predsednik Donald Trump, ki je povedal, da upa, da namigovanja držijo, saj bi mu to olajšalo odločitev, ali naj se tudi sam še enkrat poda v boj za Belo hišo. "Nisem njen oboževalec,“ pravi Trump, ki je ob tem še poudaril, da se ne strinja z njenimi izjavami o kraljevi družini. "Kot veste, poznam kraljico. Spoznal sem jo, gre za izjemno osebo.“

Govorice pa so sedaj postale še glasnejše. Meghan je namreč za svojo fundacijo Archewell kot strateško svetovalko najela Genevieve Roth, ki je leta 2016 pri volilni kampanji pomagala Hillary Clinton. Bo tudi Meghan pomagala uspeti v ameriški politiki?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.