Magazin > VIP
95 ogledov

Ali to pomeni konec imperija družine Kardashian?

Kim Kardashian Profimedias
Bodo šov ukinili?

Slabi dnevi za družino Kardashian. Njihov šov Keeping up with the Kardashians si je ta teden namreč ogledalo rekordno nizko število ljudi.

Po uradnih podatkih si je zadnji del 13. sezone, ki se je začel s Kiminim opisom ropa v Parizu, ogledalo le 1,41 milijona ljudi, prva dva dele sezone pa 1,48 in 1,58 milijona ljudi. "Bedno. To so bile pomembne epizode, pričakovalo se je, da bodo pritegnile veliko gledalcev,“ je povedal vir blizu produkciji.

Nezadovoljni pa niso le televizijci, ampak tudi fani šova, ki so na družbenih omrežjih pozvali k ukinitvi Keeping up with the Kardashians. "Mislim, da bi morala televizija šov ukiniti, saj nikomur več ne služi,“ je nekdo zapisal na Twitterju.

Radar poroča, da je družina Kardashian v velikih skrbeh. "Cela družina zaradi slabe gledanosti nori. Ne vedo, kaj bodo storili, če bodo šov ukinili,“ še pravi vir.

Oddaja je še zlasti pri srcu Kris Jenner, ki naj bi Kim prisilila, da pred kamero podoživi travmatične izkušnje iz Pariza, čeprav zvezdnica o tem ne želi govoriti. Gledanost je namreč že lani drastično padla. Da bi zbrali dovolj materiala, je morala Kim menda o ropu govoriti več ur. O tej temi se bo namreč razpravljalo v kar šestih epizodah.

Komentarjev 1