Magazin > VIP
7763 ogledov

Alja Viryent: Njene čevlje nosi ameriški oskarjevec!

Alja Viryent POP TV
Zato je bil njenih čevljev še posebej vesel.

Oblikovalko čevljev Aljo Viryent je leta 2007 doletela velika čast. Diners Club Slovenija je v Slovenijo povabil hollywoodskega igralca Bena Afflecka in mu podaril njene čevlje.

"Dobila sem njegove mere in mu naredila čevlje z idrijsko čipko. Bili so mu kot uliti. Zelo je bil zadovoljen, saj težko dobi lepe čevlje. Ima namreč veliko nogo, nosi številko 48,“ je za Žurnal24 povedal Alja.

ben affleck | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Gostje so takrat lahko na gala dogodku na Gospodarskem razstavišču licitirali tri osebne filmske predmete Bena Afflecka, in sicer podpisan plakat, podpisan izvod scenarija ter posebno izdajo filma Good Will Hunting na DVD-ju z neobjavljenimi prizori s snemanja iz zakulisja.

Dinersova zabava je pred leti veljala za enega najodmevnejših dogodkov pri nas. Med drugim so se je v Sloveniji udeležili Naomi Campbell, Andie MacDowell, Kevin Costner in brazilski pisatelj Paulo Coelho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.