Magazin > VIP
4845 ogledov

Ameriška igralka v streljanju v baru izgubila 18-letno nečakinjo

Tamera Mowry Housley
V streljanju je umrlo 12 ljudi.
Igralka in televizijska voditeljica Tamera Mowry Housley in njen soprog Adam Housley sta več ur upala, da bodo njuno pogrešano nečakinjo Alaino našli živo in zdravo, a njune molitve niso bile uslišane. 18-letnica je bila ena od 22 žrtev sredinega streljanja v baru v mestu Thousand Oaks v Kaliforniji.

streljanje Los Angeles Thousand Oaks Svet Streljanje: Ljudje so pred strelcem skakali skozi okna

Žalostno novico je za javnost potrdila igralkina družina. "Naša srca so strta. Ravnokar smo izvedeli, da je Alaina med žrtvami streljanja v baru Boderline. Alaina je bila neverjetna mlada ženska. Pred njo je bilo še celo življenje, zelo smo žalostni, da se je na takšen način prehitro končalo. Vsem se zahvaljujemo za molitve, obenem pa prosimo za spoštovanje naše zasebnosti,“ so zapisali v sporočilu.
Igralkin mož je, ko je izvedel za tragedijo, odšel v bolnišnico, da bi poiskal nečakinjo, a ga niso spustili v stavbo, čeprav je varnostniku razložil, da mladenkin mobilni telefon in pametna ura še vedno oddajata signal, ki kažeta, da je Alaina oziroma da sta predmeta še v baru.

Igralka se je od nečakinje poslovila na Instagramu, kjer se ji je zahvalila za vse lepe trenutke in napisala, da bo prelep angel.

Komentarjev 1
  • mph 10:26 09.november 2018.

    Vsako tako izgubljeno življenje je grozno ... naj pa že enkrat nehajo z omenjanjem teh molitev vsaj. Bi pa res prihranili ogromno denarja, če bi v bolnišnicah in drugje zaposlili samo duhovnike.