Magazin > VIP
1147 ogledov

Amy Schumer: To šalo na račun Nicole Kidman sedaj obžaluje

nicole kidman Profimedia
Kiksnila tudi z opravičilom.

Komičarka Amy Schumer je na družbenem omrežju objavila fotografijo igralke Nicole Kidman na odprtem teniškem prvenstvu ZDA in zapisala: "Tako sedi človek." Medtem ko se avstralska zvezdnica, za katero pravijo, da kar malo prepogosto zahaja k lepotnim kirurgom, ob objavo ni obregnila, je žalitev zmotila Amyjine oboževalce, ki so ji očitali mobing. 

"Ta objava je pod tvojim nivojem. Kaj hočeš povedati?" je šalo pokomentiral sledilec, nekdo drug pa je dodal: "Zlobno! Pričakoval sem, da bo ena mojih najljubših komičark imela več spoštovanja do čustev drugih."

Amy je objavo umaknila in objavila sarkastično opravičilo, ki ga je čez nekaj časa prav tako umaknila. Zapisala je: "Rada bi se opravičila vsem, ki sem jih z objavo posnetka, s katerim sem namigovala, da je Nicole Kidman nezemljanka, prizadela. Igralce serije Oh, ta sedemdeseta bom prosila, naj zame napišejo pisma podpore."

S tem je dregnila v novo osje gnezdo in se pošalila na račun Mile Kunis in Ashtona Kutcherja, ki sta se zavzela za igralca Dannyja Mastersona, ki je bil obtožen na 30 let zapora, in sicer zaradi posilstva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.