Magazin > VIP
2698 ogledov

Ashton Kutcher nič več ljubljenec Amerike

ashton kutcher, mila kunis Profimedia
Na Ashtona Kutcherja in Milo Kunis letijo kritike.

Zvezda nadaljevanke That '70s Show (Oh, ta sedemdeseta) in zaprisežen scientolog, Danny Masterson, je bil pretekli teden obsojen na najmanj 30 let zapora. Igralec je leta 2003 posilil dve ženski.

Za krivega je bil sicer spoznan že maja. Pred izrekom kazni je skoraj 50 oseb sodniku napisalo pisma, v katerih so izrazili svojo podporo igralcu in jamčila za njegov značaj, med njimi sta bila tudi Ashton Kutcher in Mila Kunis, Mastersonova nekdanja soigralca. Zaradi tega ju sedaj kritizirajo. Par se je že opravičil. 

Razložila sta, da ju je Mastersonova družina prosila, naj v pismih opišeta osebo, "ki sta jo poznala 25 let". Kunis je poudarila, da pisma niso bili napisana zato, da bi ustvarila dvom v legitimnoste pravosodnega sistema ali veljavnosti sodbe, ki jo je izrekla porote. Prav tako nista želela "spodkopati pričevanja žrtev ali jih na kakršen koli način ponovno travmatizirati". "Tega ne bi nikoli želeli narediti. In žal nam je, če se je to zgodilo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Kutcher je v pismu podpore med drugim zapisal, da ne verjame, da Masterson predstavlja nevarnost družbi, Kunis pa ga je opisala kot "izjemnega vzornika in prijatelja".

Največ kritik sicer leti na Kutcherja. Na družbenem omrežju X so ga označili za "lizuna". Objavili so dva videa, ki kažeta, kako nespoštljivo se je nekoč vedel do žensk. O Hilary Duff in dvojčici Olsen je nekoč dejal, da spadajo med dekleta, za katera komaj čakajo, da dopolnijo 18 let. 

Po spletu je zaokrožil tudi video skupnega intervjuja z Milo, v katerem je lepotica razkrila, da je Masterson Kutcherju ponudil 10 dolarjev, če bo takrat 14-letni igralki dal francoski poljub. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.