Magazin > VIP
1086 ogledov

Igralca priljubljene serije obsodili na najmanj 30 let zapora

Danny Masterson Profimedia
Danny Masterson, znan po seriji That '70s Show, bo moral v zapor.

Zvezda nadaljevanke That '70s Show (Oh, ta sedemdeseta) in zaprisežen scientolog, Danny Masterson, je bil obsojen na najmanj 30 let zapora. Igralec je leta 2003 posilil dve ženski, ki sta v četrtek pričali, da je scientološka cerkev poskušala zaščititi igralca in ju je zato ustrahovala.

47-letni igralec, ki je v prej omenjenem TV-hitu igral osem let, je bil že maja spoznan za krivega, sodnica pa mu je šele včeraj izrekla kazen. Zvezdnika je posilstva obtožila še ena ženska, a v tem primeru porota ni bila enotnega mnenja. 

Masterson je obtožbe zanikal. Vsi spolni odnosi so bili sporazumni, je dejal. 

Masterson je v četrtek v tišini sprejel svojo kazen. V sodni dvorani je bilo več družinskih članov, vključno z Mastersonovo ženo, igralko Bijou Phillips.

Policijska preiskava zoper igralca se je začela leta 2017. Med tožniki je bila tudi nekdanja igralčeva partnerka. Obe ženski sta povedali, da ju je Masterson na svojem domu najprej omamil in nato posilil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.