Magazin > VIP
1396 ogledov

Ana Marija: "Z Janom Plestenjakom sva par"

POP TV, Ana Marija Mitič POP-TV-2
Ana Marija Mitić je nenadno izgubila precej kilogramov, razlog za to pa je povsem razumljiv ...

Komično Ano Marijo Mitić smo povprašali o nedavni izgubi teže. "Res je, da sem pred časom izgubila kar nekaj kilogramov, saj sem trenutno vpletena v škandal, ker sva z Janom Plestenjakom par, tako da imam dovolj rekreacije tako iz mentalnega kot tudi iz fizičnega vidika. Zaradi tega sem shujšala, ker je Jan tako super in brez prestanka seksava,“ se nasmeji komedijantka, ki je od Jana na odru nedavno nazaj dobila poljub, in v svojem značilnem stilu še doda: "Ne, malo se hecam ...“

Na operacijo zaradi krčnih žil

"Januarja grem na operacijo zaradi krčnih žil, za katere imam gensko predispozicijo,“ nadaljuje v nekoliko resnejšem tonu, "zato mi je zdravnik svetoval, naj malo shujšam. Lotila sem se torej tega 'masakra' in je grozno, lačna sem in hodim na neko telovadbo, da čim prej 'skinem' 'kile' … Počutim se sicer bolj lahkotno, ampak to je pa tudi vse,“ pojasnjuje. 

Mazohističen del nje v tem preprosto uživa

"Prej sem količinsko jedla toliko, kolikor mi je bilo dobro – a dobro je pomenilo veliko. Zdaj sem torej zmanjšala količine hrane, hodim pa tudi v Healthness, vilo, kjer skrbijo za lepoto, saj se pri hujšanju pojavlja nevarnost povešene kože! Temu sem se želela izogniti tako, da grem na njihove vrhunske 'tretmaje', kjer imajo tudi laser, ki na pravi način učvrsti kožo in topi mast, kar je super. Tam imam tudi nutricionistko, ki jo mazohističen del mene preprosto obožuje, čeprav je zelo kruta, ker mi zagotavlja, kako malo hrane naše telo pravzaprav potrebuje in zato sva v večnem boju. Sem pa obenem tudi zadovoljna, da v modo zopet prihajajo obline. Moje sporočilo je torej - bodite zdravi! Zdravje je namreč na prvem mestu. Če sem lahko sama, kot največja zagovornica hrane, žolce, vampov in ostalega dobrega, lahko tako shujšala, potem lahko shujša tudi še kdo drug.“

Komentarjev 11
  • PPiikkaa 07:50 18.november 2015.

    Spoštovana Ana Marija, želim vam uspešno zdravljenje in ne pozabite, vsak dan pet obrokov in nikoli brez zajtrka. To je življenjski načrt!

  • Žvižgač 00:13 18.november 2015.

    Ne vem zakaj ste tako negativni, če se zagovarjamo pedre in lezbijke, zakaj bi imeli proti kaj ona počne s svojim telesom in videzom, če je ona srečna nas to ne sme motiti. Glede reklamiranja in njene pojavnosti je treba ...prikaži veča vedeti, da je to njen kruh, pa dajte jo nadomestiti komentatorji, če ste lepši in bolj pametni. Ona reklame verjetno ni režirala, čeprav je tak bruh, da se pri Rutarju ne ustavim niti slučajno, tudi če bi kdaj tam kaj potreboval, tako kot v Lidl več ne hodim odkar ga tista dva bebota reklamirata, ker se mi upira. Pa še nekaj takih poznam.

  • bingo11 16:43 17.november 2015.

    Po slovenski zemlji se sprehaja veliko deklet z mnogo več šarma, kot ga premore ta kelnarca!!!