Magazin > VIP
27 ogledov

Anđa pri nas nima konkurence

Kdo bo nasledil rdečelaso pevko, naj bi z RTL Televizije sporočili konec tedna. Žurnal24 main
Na Stevovem seznamu najslabših tudi obrambna ministrica Jelušičeva in kvazizvezdnik Murko.

Tri najboljše ženske pričeske letošnjega leta imajo po mnenju frizerja Steva Pavloviča glasbenici Anđa Marić in Nuška Drašček ter publicistka Manca Košir. Pri tem je po Stevovem mnenju Anđina afrolook pričeska iz osemdesetih let brez konkurence v slovenskem prostoru.

Med moškimi pa najboljše pričeske nosijo maneken Jurij Bradač, lepotni kirurg Franci Planinšek in politik Patrick Vlačič. Zadnji z nekoliko daljšo pričesko med politiki, kjer vlada stroga uniformiranost, po frizerjevem mnenju izraža svobodoljubje.

Ljubica preveč okrogla

"Pričeska je zelo staromodna, barva pretemna, volumen pa prevelik," je pričesko obrambne ministrice Ljubice Jelušič, ki ji družbo med najslabšimi ženskimi pričeskami letošnjega leta delata Nataša Kirn, znana iz šova Sanjski moški, in umetnica Irena Polanec, komentiral Stevo.

Med moškimi so največji stilski polom glasbenik Slavc L. Kovačič, igralec Matjaž Javšnik in kvazizvezdnik Damjan Murko. "Njegova pričeska v stilu Davida Beckhama je zelo zastarela," je pričesko štajerskega slavčka opisal Stevo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.