Magazin > VIP
5954 ogledov

Andie MacDowell ne bo vesela, ko bo videla, s kom se poljublja hči

Margaret Qualley, Shia LaBeouf
1/8
Profimedia
Mlada igralka očarana nad tem hollywoodskim podlim fantom.

Priljubljeni igralki Andie MacDowell ne more biti vseeno, s kom se druži njena hči, obetavna mlada igralka Margaret Qualley. Lepotico so pred nekaj dnevi ujeli med poljubljanjem z igralcem Shio LeBeoufom, ki ga je glasbenica Tahliah Barnett, znana kot FKA Twigs, s katero je bil več mesecev v zvezi, obtožila, da jo je "čustveno, fizično in spolno“ zlorabljal. Vložila je celo tožbo. V sodnih dokumentih piše, da je 34-letni zvezdnik ni obvestil, da ima spolno prenosljivo bolezen. Še več. Znake bolezni je z ličili prekril in jo okužil. Da je nasilen, je potrdila tudi pevka Sia.

Shia LaBeouf, FKA TWigs Tožba Magazin Shia LaBeouf z ličili prekril znake bolezni in okužil znano pevko

Te informacije pa Margaret, ki je nase opozorila tudi v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč … v Hollywoodu, očitno prav nič ne motijo. 

26-letnica in osem let starejši zvezdnik sta se pobližje spoznala med snemanjem spota za pesem Love Me Like You Hate Me, ki jo je napisala igralkina sestra Rainey. Igrala sta ljubimca in med snemanjem je bilo tako vroče, da je med njima očitno preskočila iskrica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.