Magazin > VIP
52319 ogledov

Prekaljena Peter Poles in Sašo Stare s to šalo "zašuštrala" konec šova

Peter Poles Voyo/Printscreen
Ups, tudi znanim voditeljem se lahko pripeti kaj tako nepredvidljivega.

Sinoči v šovu znan obraz ima svoj glas nista slavila le brata Piletič, temveč tudi gledalec Jože, ki je dobil glavno nagrado, avtomobil. Voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta ob koncu zadnje oddaje poklicala srečnega nagrajenca in se z njim malce pošalila, češ da kličeta z mestnega redarstva, a nagrajencu se še sanjalo ni, da sta v resnici to Peter in Sašo, ki mu želita predati novi avtomobil, zato jima je prekinil zvezo. Ko so ga poskušali ponovno priklicati, ni več dvignil telefona.

Voditelja sta se incidentu nasmejala, za nekaj sekund pa pristala v rahli zadregi, saj nista vedela, kako reagirati. Videti je bilo, kot da bi čakala navodila režije, ki je Sašu očitno prišepnila, da bo gospod Jože vseeno dobil glavno nagrado in prosil njegove sosede, da mu sporočijo veselo novico. Kljub temu da njuna šala ni uspela, pa je dobro nasmejala nastopajoče, žirijo in gledalce. Še en prisrčen televizijski trenutek, ki ne bo šel hitro v pozabo. 

Zabavno glasbena oddaja Znan obraz ima svoj glas se je z včerajšnjo nedeljo sicer poslovila. V finalu so se pomerili trije, Adrijana Kamenik, Mario Pešić in brata BQL, ki pa so za zadnjo oddajo sami izbrali, koga bodo imitirali.

Ostali štirje nastopajoči pa so v zadnji oddaji gledalce razveselili v duetih.

In kakšne imitacije so si nastopajoči izbrali za finalno oddajo?

Finalist Mario Pešić si je izbral priljubljenega Bajago, zapel je pesem Ti se ljubiš na tako dobar način. Finalistka Adrijana Kamnik si je izbrala Tino Turner, zapela je pesem Proud Mary, tretja finalista, brata BQL pa sta se prelevila v Ansambel bratov Avsenik in zapela zimzeleno Slovenija, od kod lepote tvoje.

Imitatorji, ki so nastopili v duetih

Damjana Golavšek in Martina Majerle sta navdušili v duetu, postali sta Frank in Annie iz muzikala Anne Get You Gun, zapeli sta pesem Anything You Can Do I Can do Better.

Matevž Derenda in Nastja Gabor sta se prelevila v Eltona Johna in RuPaula ter navdušila s pesmijo Don't Go Breaking My Heart.

Zmagala sta Anej in Rok Piletič

Ob koncu šova so glavno besedo imeli gledalci, ti so največ glasov namenili bratoma BQL. "Zmaga je za vsakega od nas, ki smo dvanajst oddaj skrbeli za zabavo. Sicer pa lahko rečeva, da sva končno enkrat prva," sta po razglasitvi povedala Anej in Rok Piletič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Komentarjev 10
  • mihatirs 14:51 07.junij 2022.

    Ta šov sem včasih gledal, vendar te dva voditelja v kombinaciji sta samomor...en čez drugega non stop, neizvirne šale...skratka PODEN OD PODNA...tako da sem zaključil gledanje po eni oddaji ali dveh.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:30 06.junij 2022.

    Pa še to. Avsenikom nihče od slovenskih kao zvezdnikov ne seže niti do gležnja . Dokaz je zapojes Avsenikovo vizo in zmagaš!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:28 06.junij 2022.

    Dokaz da gledanost tega razvlečeno dolgega zavlačevanja ni taka kot si pop TV predstavlja. Se malo je manjkalo pa bi že kar drugega poklicala in mu dala avto iz same užaljenosti da jih vsi ne gledajo v nedogled