Magazin > VIP
36 ogledov

Angelina je želela Rosie

Včasih so Angelino zanimale predvsem ženske. @ Flynet Žurnal24 main
Igralka in pevka Rosie O'Donell je dejala, da sta z Angelino včasih flirtali. Za zmenek naj bi se menila tudi s Petro Nemcovo.

Med oddajo The Howard Stern Show je Rosie O'Donell priznala, da njeno razmerje s Kelli Carpenter razpada. Par, ki ima štiri otroke, razmišlja celo, da bi nehali živeti skupaj.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Večerja z Angelino propadla

Ob tem se je Rosie spomnila na dneve, ko ji je bila dosegljiva še Angelina Jolie – se pravi, Angelina pred Billyjem Bobom ali Bradom. Z Rosie sta se namreč pogosto slišali po telefonu in dogovarjali za zmenek.

"Imeli sva resen načrt za večerjo, ki pa se žal ni nikoli uresničil. Nekoliko sem se je bala. Po svoje je strašljiva v seksualnem smislu," je dejala Rosie.

Se je zanjo zanimala Petra Nemcova?
Rosie naj bi imela možnosti celo pri znani manekenki Petri Nemcovi. Ta sicer nikoli ni priznala, da bi bila biseksualna, vendar pa naj bi nekaj časa precej intenzivno osvajala Rosie.

 

"Morali bi postaviti velik znak z napisom 'Rosie, osvajam te', da bi dojela. Dala pa mi je svojo telefonsko številko in nekajkrat sva se res pogovarjali po telefonu," dodaja Rosie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.