Magazin > VIP
33925 ogledov

Anja Ramšak razkrila, da je zaročena, in objavila romantično fotografijo

robert roškar, anja ramšak radio 1
Ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, Anja Ramšak, je razkrila, da je od lani "zaročena gospa".

Za radijsko voditeljico Anjo Ramšak je bilo leto 2021 zelo naporno. Zaradi izgorelosti je bila dalj časa na bolniškem dopustu, takrat se je celo govorilo, da je ostala brez službe. Kaj je povedala o tem težkem času, lahko preberete TUKAJ

Lansko leto je bilo do nje precej bolj prijazno ... "Leto velikih preizkušenj, nedoumljivih katastrof in jeze zaradi narave in nad njo.
Leto novih (starih) vojn, ki pretresajo, se zdijo oddaljene, a so del časa, ki mu pripadamo, del planeta, na katerem bivamo. Leto, v katerem so se pokazali pravi obrazi in naj ne bo pomote - nekateri izmed teh obrazov so še vedno najlepši na svetu. Leto, v katerem sem bila zelo iskrena do sebe in zvesta svoji poti, hkrati pa sem ob stiskah spoznala, da potrebujem in si želim še več poguma in odločnosti, ob čemer bi čutila mir,"
je zapisala na družbenem omrežju in dodala, da v novo leto zasebno prihaja prav vesela. Še več! V novo leto je vstopila kot zaročena gospa! "Že tretje leto zapored potegnem črto pod leto in si rečem, ja, overall srečna, zadovoljna z opravljeno potjo. Zdrava, naspana, obdana z najboljšo družino, res čudovitimi prijatelji in razigranimi drugimi bitji, nasmejana, že nekaj časa najgloblje do zdaj predana in ljubljena, od letos tudi zaročena gospa. Prisežem! So tudi slike."

Anji in njenemu zaročencu čestitamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Ramšak (@ramsakanja)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.