Magazin > VIP
7994 ogledov

Anna Nicole Smith: Na test očetovstva kar 6 ljubimcev

Anna Nicole Smith Žurnal24 main
Tragično življenje vroče starlete ...

Kontroverzna manekenka in igralka Anna Nicole Smith, ki je bila eden največjih seks simbolov vseh časov, bi 28. novembra dopolnila 53 let. Zvezdnica je v sumljivih okoliščinah umrla leta 2007, stara 39 let. Obdukcija je pokazala, da je zaužila smrtonosno kombinacijo zdravil. Bila je ena izmed najbolj oboževanih Playboyevih deklet, veliko prahu pa je dvignila s poroko s 60 let starejšim milijonarjem J. Howardom Marshallom, ki je umrl leto dni po njuni poroki.  Za dediščino se je borila z njegovim sinom iz prvega zakona in sprva zahtevala polovico od 1,6 milijarde vredne dediščine, a kasneje pristala na četrtino. Sodni spor se do njene smrti ni končal.

Nekaj mesecev pred smrtjo jo je zadela huda družinska tragedija, ko je pri rosnih 20-ih zaradi mamil umrl njen prvorojenec Daniel. Starleta je umrla februarja leta 2007, le nekaj mesecev po smrti svojega ljubljenega sina Daniela. Zanjo je bila usodna mešanica zdravil. Anne iz depresije ni mogla potegniti niti njena takrat nekaj mesecev stara hčerka, Dannielynn Hope.

Po njeni smrti pa se je začel boj za njeno hči Dannielynn, ki je danes stara 14 let, ob mamini smrti pa ji je bilo le pet mesecev. Kot njen skrbnik je bil vpisan Annin odvetnik Howard E. Koch, a se je kmalu javil fotograf Larry Birkhead, ki je trdil, da je imel z Anno spolne odnose v času, ko je zanosila. Javili pa so se tudi Frederic Prinz von Anhalt, telesni stražar Alexander Denk in Mark Hatten. Vendar spisku še ni bilo konca, Annina polsestra je namreč trdila, da je bila deklica spočeta s spermo njenega preminulega soproga, bogataša J. Howarda Marshalla. DNK analiza je pokazala, da je dekličin oče Larry Birkhead. 

Larry s hčerko, ki je edina dedinja Anninega premoženja, živi v Kentuckyju, daleč stran od soja luči in šovbiznisa, ki je Anni prinesel toliko gorja. "Vsak dan dajem vse od sebe in je ne poskušam obremeniti z usodo, ki je doletela njeno mamo. Odrašča naj kot povsem običajen otrok,“ je leta 2013 v pogovoru za Today Show povedal Birkhead.

Dannielynn Birkhead | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • peizysthe 07:14 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • creanarmi 03:59 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice