Slovenija
27 ogledov

Peter S. se še ni javil na poziv kardinala

Kardinal Franc Rode Anže Petkovšek
Odvetniška pisarna Zidar Klemenčič je na Petra S., domnevnega sina kardianala Franca Rodeta, naslovila nov poziv. Za pomoč so zaprosili tudi Delo.

Odvetniška pisarna Zidar Klemenčič je danes sporočila, da se Peter S. do danes še ni odzval na njihov poziv v zvezi z izvedbo testa očetovstva. Omenjena odvetniška pisarna, ki zastopa kardinala Franca Rodeta, je zato danes nanj naslovila vnovičen poziv, piše Delo.

Obrnili so se tudi na Delo

So pa v odvetniški pisarni za pomoč zaprosili tudi časnik Delo. Odvetnica je v pozivu zapisala, da je iz njihovih zapisov mogoče sklepati, da Peter S. komunicira z njimi in ne s kardinalovo pooblaščenko. A je časopisna hiša Delo odvetniški pisarni Zidar Klemenčič že sporočila, da ni njegov pravni zastopnik, še piše časnik.

V četrtek so se pozanimali o testu DNK

Rodetova odvetnica Nina Zidar Klemenčič se je že v četrtek na inštitutu za sodno medicino pozanimala o podrobnostih postopka za DNK-analizo. Rode je namreč odvetniško pisarno Zidar Klemenčič pooblastil, da naroči in pripravi vse potrebno za sodno ugotavljanje očetovstva v primeru Petra Stelzerja, ki trdi, da je kardinal njegov oče.

Komentarjev 2
  • barakuda 07:08 04.september 2012.

    odvisno kolk je oče Rode plačal da se ne pojavi več v javnosti.

  • Tupamaros 18:41 03.september 2012.

    Saj se tudi ne bo. Je čisto navadni produkt pisuna Karbe. "Afera Rode" je trojanski konj s vsemi mžavbamo premazanih komunisto in njifovih oligarhov. Dajmo vržimo ljudjem kost za glodanje, da bomo nestresno in ob ropanju lagodno živeli naprej.LPTupamaros