Magazin > VIP
3137 ogledov

Anna (Poroka na 1. pogled) Alešu očita: "Tvoja energija ni iskrena"

Presenečenje je uspelo.

Zvezdi šova Poroka na prvi pogled, Aleš in Anna, sta se zbudila v napeto jutro. Lepotica je bila namreč prepričana, da ji mož nekaj prikriva in imela je prav. 

Aleš se je zlagal, da se bo dobil s prijatelji, ki jih dolgo ni videl, a to ni bilo res. Anna je to takoj zaslutila. "Ko si odhajal, sem začutila, da tvoja energija ni iskrena. Bil si v sključeni drži, drugačen," je povedala. Da jo nekaj moti, je Ljubljančan sicer začutil takoj ... "Ko sem se zbudil, je vladala negativna energija, kar se mi je zdelo nenavadno, saj so najina jutra vesela in sproščena," je povedal Aleš.

Anno namreč najbolj bolijo laži, še zlasti takrat, ko ji laže nekdo, ki mu zaupa. Na srečo je bila Aleševa laž bela. Soprog je priznal, da ji je res povedal neresnico, a le zato, ker zanjo pripravlja presenečenje. Aleš je bil namreč na plesnem tečaju. "Vidim, da me bereš kot knjigo," je šaljivo pripomnil. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.