Magazin > VIP
10045 ogledov

Anne Heche pred zvezo z Ellen DeGeneres posvarila Portio de Rossi

Ellen DeGeneres Portia de Rossi Žurnal24 main
Povedala ji je za 'rdeče zastavice'.

Anne Heche, ki je pred nekaj dnevi umrla po grozljivi prometni nesreči, in voditeljica Ellen DeGeneres sta se spoznali leta 1997 in se zaljubili. Njuna zveza je dvignila veliko prahu, saj je Anne svetu takrat priznala, da ljubi tako ženske kot moške. Njuna zveza je trajala tri leta, končala pa se je z veliko hude krvi. Več o tem si lahko preberete TUKAJ

Anne je lani v svojem podkastu razkrila, da je Portio, s katero sta bili dobri znanki, saj sta skupaj snemali nadaljevanko Raztresena Ally, posvarila pred zvezo z Ellen. Portia je bila gostja na Annini poroki s snemalcem Coleyjem Laffoonom, kjer ji je zaupala, da bo poskušala uloviti znano televizijsko voditeljico. 

Anne ji je takoj povedala, da v tem odnosu ne bo zvezda in da tudi pozornosti, kot sta jo imeli z Ellen, ne bo deležna. "Ne boš zvezda. Ta vloga je bila že oddana in mimogrede ni bila prijetna. Tvoja ne bo nič lažja. Sedaj ti povem - rdeča zastava, rdeča zastava, rdeča zastava!" je o dogodku povedala Heche in se pošalila iz Ellenine ljubezni do avtomobilov znamke Porsche. "Pomislila sem ... Ellen vozi porscheja, sedaj pa se je z enim tudi poročila."

Ellen in Portia sta se poročili leta 2008 in veljata za srečen par. 

Komentarjev 1
  • Zdravapametnadopustu 07:39 23.avgust 2022.

    A lahko najdete ljudi, ki znajo prevajati iz angleščine, če že dobesedno prevajate članke - RED FLAG - dobesedno prevedeno rdeča zastava pomeni ALARM!!!!