Magazin > VIP
30072 ogledov

Ano Dolinar boli srce, ker se na njenega očeta zlivajo strahovite obtožbe

Ana Dolinar Žurnal24 main
Brani očeta.

Naša priljubljena igralka, Ana Dolinar Horvat, je pretekli teden objavila prvi del svojega podkasta #Mater, ki ga je opisala kot: "Pogovori o holističnem zdravju žensk od nosečnosti, poroda, materinstva, seksualnosti, travm, zdravljenja ... skozi lečo feminizma, kot ga razumem sama. O posledicah patriarhata in kapitalizma na ženskih telesih."

Prvi del je bil šokanten, saj se je iskreno spregovorila o svojih največjih bolečinah. Razkrila je, da sta se njena starša ločila, ko je bila stara štiri leta, tri leta kasneje pa se je njeno življenje spremenilo v pekel. "Sledile so, … par let spolnih zlorab in življenje je postalo nekaj, čemur je bilo treba pobegniti. In pobegnila sem v balet, obsesivno. Šest let je bil balet moj način bežanja pred čustvi, ki so bila takrat zame močno prevelika in samo, ko sem plesala, se mi je svet nekako znosnejši," je povedala. 

Anin "varen prostor" je bil vedno njen oče, Janez Dolinar, ki mu je sedaj namenila ljubeč zapis na Instagramu, saj jo, kot pravi sama, "boli srce, ker se v teh dneh zlivajo nanj strahovite obtožbe".

"To je moj oči.
Janez Dolinar.
Ki mi je kupil prve lakaste čeveljce, ki so se svetili, ko sem šla z njimi v vrtec.
Ki mi je vsako jutro spekel palačinke in še vedno jih rad peče mojim otrokom.
Ki si je tudi med tednom vsakič izposodil film v videoteki in sva ga zvečer gledala na kavču in jedla kruh s salamo.
Z mano je moral vsaj 10krat gledat Ljubezen na drsalkah.
Nosil me je na štuporamo, čeprav sem se mu enkrat polulala.
Vozil me je na vse cirkuške predstave in mi kupil največjo sladkorno peno.
Moj oči je bil moj varen prostor.
Zato me boli srce, ker se v teh dneh zlivajo nanj strahovite obtožbe.
Tega ne morem dopustit.
Rada te imam, oči."

Komentarjev 7
  • munja 18:48 16.junij 2022.

    Kdo je zdaj oče, kdo očim in kdo jo je zlorabljal? Bereš, pa ni nič jasno. Zmešana in nejasna zgodba. S takimi nerazumljivimi članki se ni igrati v javnosti.

  • Tara_Farrell 16:06 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:28 16.junij 2022.

    Sama je zasrala, zdaj pa jokca. Včasih je dobro malo premisliti, sploh če se gre z nekimi kočljivimi in delikatnimi zgodbami v javnost.