Magazin > VIP
35686 ogledov

Arijanna (Sanjski moški): "Večina deklet je grdo govorila o Blažu"

arijanna sara di palma Voyo
Arijanna pravi, da so o Blažu grdo govorila tudi ostala dekleta.

Pretekli teden je bilo v šovu Sanjski moški res pestro. Eva Luna je Blažu zaupala, da je Arijanna, ki od prvega dne velja za favoritko, izjavila, da svetlolasec ni njen tip. Več o tem TUKAJ.

Blaž jo je s tem soočil in Arijanna je priznala, da so ji temnolasci res bolj pri srcu, kar je sanjskega moškega tako prizadelo, da je skočil na noge in se poslovil. 

Arijanno smo vprašali, kako na tisti večer gleda danes.

Eva Luna vas je zatožila Blažu. Kakšno je vaše mnenje o njej? Sta danes še v stikih?
Nič nimam proti njej. Verjamem, da ima svoje razloge, da je to naredila. Vem pa, da si take osebe ne želim v svoji družbi. Če bi jo kje srečala, bi jo seveda lepo pozdravila in se z njo normalno pogovarjala. Obe sva iz Kopra in verjetnost, da se kje srečava, je kar velika.

Ste res rekli, da je Blaž grd?
Moj položaj med snemanjem šova je bil zelo zahteven. Imela sem veliko pozornosti iz Blaževe strani, zaradi katere pa so me punce, s katerimi sem preživljala cele dneve in noči, “izločile” iz svoje družbe. Zame je to bilo zelo neprijetno. Velikokrat smo se pogovarjale o Blažu in večina je grdo govorila o njem. Da bi se lažje vključila in da bi me sprejele, sem se tudi kdaj pa kdaj strinjala z njimi. Seveda je pa bilo hitro obrnjeno vse proti meni. 

Kako ste se počutili, ko se je Blaž nenadoma dvignil s kavča in se poslovil, ko ste izjavili, da so vam bolj všeč temni moški?

Ko je Blaž vstal, sem začutila neko jezo in razočaranje iz njegove strani. Malo sem se ustrašila in nisem točno vedela, kaj pričakovati na ceremoniji in na zabavi

Kako ste se počutili, ko vas je Blaž zasliševal?
Na začetku sem bila razočarana, da sploh verjame in se ubada s stvarmi, ki mu jih druge punce govorijo. Mislila sem, da mi zaupa in da zaupa v moja čustva. Verjamem pa, da je bilo njemu enako hudo kot meni.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:46 02.december 2022.

    Za sanjske in naivne gledalce in bralce...