Magazin > VIP
165462 ogledov

Artur Štern: Nekoč je bil trezen 39 dni, sedaj pa ...

Artur Štern Facebook
Novo poglavje.

Artur Štern naj bi se ločil od dolgoletne partnerice Mije, s katero sta bila par več kot desetletje, kot smo že poročali, a sedaj pravi, da se nikoli nista razšla, le sprla, ker je bil pod vplivom alkohola dostikrat "zoprn", kot dodaja sam. Tudi zato se je odločil za spremembo življenjskega sloga. Na Facebooku je namreč sporočil, da je trezen že 18 dni, oziroma že 20 dni.  

Nekoč je takšen podvig že izvedel, takrat je zdržal kar 39 dni. "Ko ne pišem, športam, gledam televizijo in telefoniram, ko sem pijan. Kadar sem trezen, se mi ne ljubi govoriti," je za zurnal24.si odkrito povedal februarja in priznal, da ima njegovo "pijančevanje" vedno tri obdobja: "Imam obdobje, ko res veliko pijem, pa dneve ali tedne, ko pijem zelo malo ali nič. Lahko bi nehal, a ne vidim smisla v tem. Nekoč sem bil trezen celih 39 dni. O tem odkrito govorim, ker se ne znam šaliti, zato povem resnico. Če bi znal biti duhovit, bi drugače odgovoril."

Artur pravi, da ima tokrat namen zdržati še dlje in da se počuti odlično. Čeprav je pogosto v družbi, kjer se praznijo kozarci, ga prav nič ne mika in v tem obdobju zelo uživa. Sicer na Krasu že več let ustvarja Atojado, ki ima trenutno 3004 strani in 33333 palindromnih kitic.

 

Komentarjev 15
  • Avatar luckyss
    luckyss 05:15 05.december 2022.

    Ne vem zakaj ga pljuvate, ko pa med njim in Prešernom praktično ni nobene razlike..Oba pijanca, oba razočarana, oba z ženskami nepotešena, oba z domovinskim čutom in oba dokaj povprečna poeta...."rablji, slovenskemu ljudstvu kopljejo rov! Jezik izdri jim, z njim ...prikaži več laži in zvijače, ude jim stri in v pekel stresi med kače!"...................................................Do zdej ste b’le še device, do zdej še niste dale, do zdej ste jo imele zato le, da ste scale.

  • Brnica 21:38 04.december 2022.

    Temu ni pomoči, pa čeprav je izobražen.

  • Pierre 17:43 04.december 2022.

    Če hoče Artur trajno abstinirati bo moral na terapijo (3 mesece psihiatrije/odvajanje od alkohola) potem pa sledi obdobje t.im. ''urejanja'', če ne bo pač umrl....sori ampak tko je!!!

Sorodne novice