Magazin > VIP
44491 ogledov

Artur Štern: Ob vseh ženskah je ona najpomembnejša v njegovem življenju

Artur Štern joonglaa
Ponosno prizna, da je ...

Nedavno smo Arturja Šterna obiskali na njegovem čarobnem posestvu na Vrabčah, ob tem pa je tudi razkril, da si ne kuha sam in da je še vedno "mamin sinko". 

"Mama mi prinese zamrznjene stvari, ki si jih pogrejem. Seveda sem 'mamin sinko'. Nisem odvisen od nje, a če mi nekdo nekaj nudi, potem rečem 'najlepša hvala'. S tem ko od nekoga nekaj sprejmeš, s tem mu daš možnost, da je dober do tebe. Jaz pa ji vračam na neki drug način, s tem, da 14 dni abstiniram, na primer," je povedal Artur, ki je lansko leto brez alkohola preživel celo 40 dni. 

Kdaj pa se z mamo tudi sporečeta. Na zadnje sta se glede košnje dvorišča. Artur ji ni pustil kositi, saj je na domači trati želel občudovati prve spomladanske cvetlice. Naslednji dan se ji je zato opravičil s sporočilom: "Moja hčerka ne je mesa, s tem skrbi za živali, jaz skrbim za rastline, potemtakem ne skrbi, da ne bi poskrbel za najboljšega in najbolj bližnjega človečka. Torej zate."  

Artur Štern | Avtor: joonglaa joonglaa

Komentarjev 22
  • jed 05:14 01.maj 2023.

    Alkoholik.

  • Pierre 19:22 30.april 2023.

    So prazniki pa nimate kaj drugega pisat kot o teh ''legendah''... nizi za jest si ne zna pripravit? Rabi mamico.... pa še pije preveč....razen tistih 40 dni... Občudovanja vredno!!!

  • Ender3 14:38 30.april 2023.

    Legenda in fenomen v vseh pogledih..

Sorodne novice