Magazin > VIP
71 ogledov

Ashton močno užalil Milo

Ashton Kutcher Mila Kunis FameFlynet
Zaljubljenca Ashton Kutcher in Mila Kunis se že prepirata glede denarja.

Igralec Ashton Kutcher, ki je nedavno končno spet svoboden, potem ko se je končala ločitvena bitka z nekdanjo ženo Demi Moore, že ima težave s svojo novo izbranko Milo Kunis. Razlog pa je znova denar. Milo je igralec, ki je komaj čakal, da se z njo lahko poroči in ustvari družino, prosil, da podpiše predporočno pogodbo. Vendar ga je zavrnila.

"Ashton bi rad zavaroval svoje ogromno premoženje, vendar se Mila upira," je povedal vir. "Na veliko je užaljena, ker mu je potrpežljivo stala ob strani, ko se je na sodišču boril z Demi. Oba sta trmasta in nihče ne bo popustil. Ta bitka za denar lahko ogrozi njuno zvezo."

Mila se je zelo oddahnila, ko so se zadeve z Demi rešile, nato pa jo je nekaj dni zatem prizadel s tem, ko ji je postavil pogoj, da se bo z njo poročil, če bo podpisala predporočno pogodbo. Mila je zelo tradicionalna in je prepričana, da takšna pogodba prinaša nesrečo, je še znano.

Komentarjev 4
  • jastreb 16:13 06.december 2013.

    Ali pa če problem rešita tako, da se sploh ne poročita. Lahko živita zaljubljeno zvezo tudi brez poroke. Tako ga ne bo večno strah za tiste dinarčke.

  • MZupan 12:34 06.december 2013.

    Če ga ima zares rada in ni z njim zaradi denarja, ji pogodbe ne bo problem podpisati.

  • erikkk 12:18 06.december 2013.

    Če je pameten ... samo preko pogodbe ....drugače pa brco v rit ...