Magazin > VIP
15 ogledov

Ashton po Charliejevih stopinjah?

Ashton Kutcher Flynet
Vedenje Ashtona Kutcherja je vse bolj podobno vedenju Charlieja Sheena. Tudi on je namreč na spletu objavil video, ki je marsikoga zmedel.

 

Triintridesetletnik je na glas razmišljal o vplivu medijev in družbenih omrežij na resnico. "Želim odpreti dialog o stanju resnice. O stanju resnice. O stanju resnice, ki se tiče literature in medijev. Izdajatelji so včasih pazili, kaj so objavljali. Poštenost literature pa se je zaradi stroškov tiskanja znižala. Začel sem razmišljati o medijih in družbenih omrežjih, kjer tisk in distribucija literature ne staneta nič. Kar pomeni, da resnica nima vratarja," je povedal Ashton, ki je v videu videti malce zmeden, na prstu pa še vedno nosi poročni prstan.

"Mi sami smo pisatelji, izdajatelji in tiskarji. Ljudje lahko resnico popačijo in jo razpošljejo po vsem svetu. Laž lahko prepotuje po sveta, preden se resnica sploh izusti." Igralec je verjetno namigoval na govorice o zakonski krizi in na pomanjkanje zasebnosti. Na to bi moral pomisliti že takrat, ko z Demi Moore nista imela težav. V srečnih časih je na družbenih omrežjih namreč sam objavljal zapise in fotografije iz svoje zasebnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.