Magazin > VIP
712 ogledov

Aviciijev oče pravi, da njegov sin samomora ni načrtoval

Avicii
Klas Bergling je v intervjuju spregovoril o smrti svojega slavnega sina, didžeja Aviciija.
Priljubljeni didžej Avicii si je lani v Omanu sodil sam. Njegova družina je vedela, da ima glasbenik psihične težave, samomora pa nihče ni pričakoval, saj je bil Avicii v tistem času srečen in sproščen.

Klas Bergling, didžejev oče, je v pogovoru za CNN povedal, da njegov sin samomora zagotovo ni načrtoval. "Naša teorija je, da samomora ni načrtoval – lahko ga primerjamo z avtomobilsko nesrečo. Naenkrat se je zgodilo več stvari, zaradi katerih je izgubil nadzor,“ je povedal Bergling in dodal: "Ko je bil v slabem stanju, me je poklical. Veliko sva se pogovarjala o življenju, njegovih mislih, meditaciji, ljubezni.“

DJ Avicii Neprimerno? Magazin Aviciijevo dekle objavilo fotografijo "grmička"

Bergling tudi pravi, da je bil njegov sin, ki se je zaradi zdravstvenih težav umaknil iz javnosti, srečen. "A ko si zelo srečen, se lahko zelo hitro spet počutiš nesrečnega. Že majhna stvar te lahko razžalosti in te spravi iz ravnovesja. Mislim, da se je ravno to zgodilo.“
Aviciijev oče pravi, da je bil njegov sin introvertiran in da mu življenje v soju luči ni bilo pisano na kožo. "Kot didžej oziroma kot umetnik moraš delati stvari, ki jih ne želiš početi. Na koncu to uniči del tebe,“ je še povedal za CNN.

Aviciijeva družina je v njegovem imenu ustanovila fundacijo, ki zbira denar za ljudi s psihičnimi težavami. Bergling je v intervjuju še pozval politike, naj se bolj zavzamejo za to področje.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.