Magazin > VIP
11 ogledov

Barbara priznala, da je bila do očima nesramna

Barbara Planet TV
Izpadla kandidatka šova Kmetija: Nov začetek, svetlolasa Barbara, pravi, da ima z očimom sedaj odličen odnos, pred leti pa sta se veliko prepirala.

Sedaj že nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, Barbara iz Ljubljane, je v šovu namignila, da z očimom ni v najboljših odnosih in da ji je nekoč odrekel celo hrano. Za Žurnal24 je razložila, kaj se je takrat zgodilo in v kakšnih odnosih sta sedaj.

"Pri devetnajstih sem se odselila od doma, po dveh letih pa prišla nazaj. Očim tega takrat ni mogel sprejeti, zato sva imela prepire. Tudi sama sem bila včasih nesramna do njega, vendar pa imava sedaj odličen odnos in se resnično razumeva. Vedno mi tudi priskoči na pomoč, ne moreva pa skupaj živeti … Večkrat pridem domov na obisk in kosilo, saj imam namreč tudi polbratca."

Dobila stavo

Barbaro so domači po izpadu iz šova sicer srčno sprejeli. “Ko je mami prišla pome, me je objela, zajokala, čez tri sekunde pa je rekla: 'O, kako ti smrdiš' (smeh). Dedek pa ni mogel verjeti, da sem bila notri kar enajst tednov. Dobila sem celo stavo z njim, in sicer 50 evrov. Bil je zelo ponosen, prav tako so bili ponosni babica, teta in stric. Vsi menijo, da sem se predstavila zelo lepo.”

Moški tekmovalci šova so bili sicer prepričani, da se je Barbara enajst tednov "šlepala". Kaj na to pravi svetlolaska, lahko preberete v intervjuju.

Barbara priznala, da je bila do očima nesramna

 

Izpadla kandidatka šova Kmetija: Nov začetek, svetlolasa Barbara, pravi, da ima z očimom sedaj odličen odnos, pred leti pa sta se veliko prepirala.

 

Sedaj že nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, Barbara iz Ljubljane, je v šovu namignila, da z očimom ni v najboljših odnosih in da ji je nekoč odrekel hrano. Za Žurnal24 je razložila, kaj se je takrat zgodilo in v kakšnih odnosih sta sedaj.

 

Pri devetnajstih sem se odselila od doma, po dveh letih pa prišla nazaj. Očim tega takrat ni mogel sprejeti, zato sva imela prepire. Tudi sama sem bila včasih nesramna do njega, vendar pa imava sedaj odličen odnos in se resnično razumeva. Vedno mi tudi priskoči na pomoč, ne moreva pa skupaj živeti … Večkrat pridem domov na obisk in kosilo, saj imam namreč tudi polbratca.”

 

Barbara pravi, da so jo domači po izpadu iz šova srčno sprejeli. “Ko je mami prišla pome, me je objela, zajokala, čez tri sekunde pa je rekla: 'O, kako ti smrdiš'(smeh). Dedek pa ni mogel verjeti, da sem bila notri kar enajst tednov. Dobila sem celo stavo z njim, in sicer 50 evrov. Bil je zelo ponosen, prav tako so bili ponosni babica, teta in stric. Vsi menijo, da sem se predstavila zelo lepo.”

 

Moški tekmovalci šova so bili sicer prepričani, da se je Barbara enajst tednov „šlepala“. Kaj na to pravi svetlolaska, lahko preberete v intervjuju.

Komentarjev 2
  • dd 13:22 17.november 2015.

    Barbara je bila ena izmed najboljših osebnosti na kmetiji.

  • patron 16:12 16.november 2015.

    a danes nič o busancu fukiju.....