Magazin > VIP
81 ogledov

Barovka Ivona se je vrnila k zloglasnemu možu

ivona Facebook
Ivona Pavlovič spet v objemu bivšega, ki z njo menda ni vedno ravnal najbolje.

Ivona je še nekaj mesecev nazaj zatrjevala, da bo za vedno ostala s fantom, s katerim je intimno prijateljevala dve leti nazaj, a si je temnolaska očitno premislila …

Po poročanju Planet.si je finalistka Bara obnovila zvezo z bivšim možem, o katerem njeni starši v času Bara niso vedeli nič in o katerem so med in po šovu krožile različne govorice. Med drugim tudi to, da se je mladenka z njim poročila zaradi denarja in da je se ga boji, ker je bil do nje grob. "On je res prijazen in lepo skrbi zame. Že pred meseci sva se srečala v ljubljanskem klubu in od takrat sva nerazdružljiva. Zdaj živiva skupaj, on celo kdaj skuha kaj dobrega zame. Moti pa me, da ne pospravlja nogavic za seboj. Ampak se bo že naučil,“ je povedala 21-letnica, ki je po šovu izjavila, da se bo od njega nemudoma ločila.

Mladenič se je očitno spremenil ...

Komentarjev 3
  • patron 16:24 29.januar 2016.

    oba "ličita" na cigose......

  • Five 13:31 29.januar 2016.

    Na, ker si je zaslužila že 1 komentar, naj mu sledi še 2.Dej no, kakšen cvet, kje ga pa vidiš?Nekaj časa bo še letala, dokler ne popustijo vsi bedasti učinki šova.Upam vsaj, da to ni trajna prizadetost.<br ...prikaži več />Želim vse lepo, predvsem pa pamet v glavo in temu primerno življenje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:21 29.januar 2016.

    Punce iz šovov nimajo pojma kaj sploh hočjo. Sam letajo iz cveta na cvet.