Magazin > VIP
1034 ogledov

Barovka Vita zaljubljena do ušes

Vita Udovič Planet TV
Vita Udovič, znana iz šova Bar, je očitno našla princa svojih sanj.

Ena najlepših kandidatk resničnostnih šovov pri nas, Vita Udovič, ki smo jo lahko občudovali v Baru, je zaljubljena in svojo srečo svetlolasa lepotica prav nič ne skriva. Postavnega moškega, ki je osvojil njeno srce, redno objavlja na svojih profilih na družabnih omrežjih in videti je, da je zveza med njima zelo resna.  Kot nam je zaupala Vita, sta se spoznala prek skupnega prijatelja, prvi korak pa je naredil Jure. "Je vse, kar sem si vedno želela,“ o svojem izbrancu pravi lepotička, ki se še vedno ukvarja s svojo drugo veliko ljubeznijo – gostinstvom.

Vito smo sicer tudi vprašali, ali sta z Juretom, ki ima svoje gradbeno podjetje in prihaja iz Sevnice, že zaročena. Objavila je namreč sumljiv zapis ("Ljubezen mojega življenja. Moj eden in edini. Najboljši moški nas svetu. Ima moje srce. Sedaj in za vekomaj."), ki mu je poleg srčkov dodala še emotikon za prstan ... "Ne ...Še,“ je za zdaj še lahko potolažila svoje oboževalce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.