Magazin > VIP
41 ogledov

Ben Affleck in Jennifer Garner varuški nadela nagobčnik

jennifer garner
1/2
Profimedias
Ben Affleck in Jennifer Garner naj bi svojo nekdanjo varušk opomnila, da ne sme govoriti z mediji.

Christine Ouzounian, Ben Affleck | Avtor: Profimedias Profimedias
Jennifer Garner so paparaci spet ujeli med telefonskih pogovorom in tako kot prvič zvezdnica tudi tokrat ni bila videli dobre volje. Je izvedela za govorice, da jo namerava Christine Ouzounian, varuška, s katero naj bi imel njen mož Ben Affleck razmerje, tožiti, ker jo je odpustila, ko je izvedela, da jo je Ben odpeljal v Las Vegas?

Jennifer naj bi bila več kot besna, ko je izvedela, da mediji poročajo o domnevni romanci njenega moža, od katerega se sicer po desetih letih ločuje. Ben je razmerje medtem zanikal. "Christine naj bi izjavila, da jo Ben, odkar je v javnost prišla informacija o razmerju, ni več poklical. Prav tako ne odgovarja več na njena sporočila,“ pravi vir.

Je pa 28-letnica dobila sporočilo od predstavnikov slavnih zakoncev, ki so jo opomnili, da ne sme govoriti z mediji, saj je podpisala dogovor o molčečnosti. "Razmerje Benu povzroča glavobole. Zdi se, da Christine ni ženska, ki se bo tiho umaknila,“ je še dodal vir.

Komentarjev 1
  • arhivsko 21:07 04.avgust 2015.

    Ir. K., s tem naslovom ste dosegli novo dno, za katerega se je zdelo, da je nedosegljivo.Se zavedate, da osebo primerjate s psom? Res ste sramota za ta portal.