Magazin > VIP
33 ogledov

Ben Affleck na robu živčnega zloma

ben affleck, jennifer garner Profimedias
Pritisk na Bena Afflecka, da naj kljub svojim nespametnim dejanjem v preteklih mesecih reši svojo družino, ga je pripeljal na rob živčnega zloma.

Ben Affleck (43) in Jennifer Garner (43) sta bila priljubljen in cenjen hollywoodski par, a sta zaradi Benovih skokov čez plot po desetih letih zakona v letošnjem juniju kljub temu naznanila odločitev za svojo ločitev.

Prijatelji se bojijo za psihično zdravje 43-letnega igralca, saj je pritisk nanj v zadnjih mesecih izjemno visok. Po nespametnih dejanjih z varuško njunih otrok Christine Ouzounian (28), glede katere je Ben nato pojasnjeval, da ni imel nikakršnih načrtov romantične narave, je igralec zapadel v globoko osebno krizo ...

"Ben je le še senca samega sebe – napihnjen, depresiven in povsem razpet med možnostmi, kaj naj naredi," je zaskrbljeni prijatelj zaupal tujemu spletnemu mediju RadarOnline.com. Posledično naj bi Affleckova žena, Jennifer Garner (43) preložila pogajanja glede ločitve, vse dokler Ben ne konča s snemanjem filma Live By Night, s katerim naj bi se uspešni igralec mrzlično ukvarjal že zadnja štiri leta.

Prijatelji Garnerjevo svarijo, naj mu ne daje več možnosti

Neimenovani prijatelj je za RadarOnline.com pojasnil še: "Jen s preložitvijo poskuša popraviti stvari. Ben ne more verjeti, da mu sploh še želi dati ponovno možnost kljub njegovemu vedenju, a ona si to želi zaradi otrok" in dodal: "Njeni prijatelji jo svarijo, da naj mu ne da nobenih možnosti več. Ne bo se spremenil in ne zasluži si tega."

A kljub njenim poizkusom in tolerantnosti, se Ben še naprej umika v svoj svet ...

 

 

Komentarjev 2
  • dimnikar 15:19 29.december 2015.

    Še največjo kozlarijo je tip naredil na oddaji Billa Maherja, ko se je osramotil s svojim popolnim nerazumevanjem teme pogovora.

  • h3o 13:34 29.december 2015.

    ženske so hudič, pekel je že na zemlji hehe