Magazin > VIP
38780 ogledov

Bepopovke: Tinkara razkrila, kaj ji je tik pred smrtjo rekel Nejc

bepop Žurnal24 main
Od smrti Nejca Erazma je minilo že 17 let.

Bepop se vrača, a brez Simona. "Tokrat kot ženski trio. Dolgo se je razmišljalo, kuhalo, premlevalo, mešalo in zdaj je ravno prav vroče, da vam lahko serviramo," je povedala Ana, ki se je s Tinkaro in Alenko pred glasbenim povratkom sproščala v Termah Dolenjske Toplice, kjer so se spomnile na začetke skupine in nepričakovano smrt enega od članov – Nejca Erazma "Jeseni smo izdali drugi singel z naslovom Odpelji me, no, pet dni kasneje pa se je zgodilo … naš Nejc … 20. septembra je bila 17. obletnica Nejčeve tragične smrti. Tudi, takrat, ko se je ponesrečil, je bil petek. Tisti dan bi morali kot presenečenje nastopiti na neki prireditvi ... Poklical me je in rekel ’Tinči, še en krog se peljem z motorjem, potem se pa vidimo’, pa se žal nismo več videli,“ je povedala Tinkara, Ana pa je dodala, da si je Nejc motor kupil le nekaj dni pred nesrečo, in sicer s prvim denarjem, ki so ga dobili od organizatorjev. 

"Potem nas je nek gospod, še danes ne vemo kdo, poklical in rekel, da je imel nesrečo in da je pri zdravniku. Čez pol ure je sporočil, da je Nejc umrl. To je bil za nas tak šok, da sprva sploh nismo dojeli. Spomnim se, da smo se pred odhodom na nastop zbrali pri Ani doma, njena mama nam je dala pomirjevala. Še danes ne moremo dojeti, da se je to zgodilo. Tako zelo smo bili povezani,“ je še razkrila Tinkara, ki je prepričana, da bi Nejc želel, da nadaljujejo.

Več na tej povezavi.

Komentarjev 4
  • Kmodri 13:54 28.september 2019.

    Briga nas.

  • auv25446 13:48 28.september 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com