Magazin > VIP
9 ogledov

Bette Midler s sekiro v roki

Žurnal24 main
Igralka Bette Midler ga je hudo polomila - okoli svojega posestva na havajskem otoku Kauai je brez dovoljenja posekala več kot 230 dreves, kar bo najverjetneje drago plačala.

No, 61-letna Američanka zaradi nespametne poteze ne bo bankrotirala – grozi ji kazen 6500 dolarjev. Poleg padlih dreves je Bette Midler naredila še en prekršek. Po njenem naročilu so na zavarovanem območju zgradili dovozno pot. Bette naj ne bi vedela, da potrebuje dovoljenje, če želi ostraniti drevesa. "Drevesa je gospa Midler dala posekati, ker je želela neavtohtone vrste nadomestiti z avtohtonimi. Na žalost je bila pri tem storjena napaka," je sporočila igralkina odvetnica. Midlerjeva se je že pokesala za napake in obljubila, da bo plačala kazen in nadomestila posekana drevesa z mladikami, je dodala igralkina odvetnica. Načrt za pogozdovanje bodo naredili v nacionalnem tropskem botaničnem vrtu.

Igralka, pevka in komedijantka, ki jo njeni oboževalci kličejo kar The Divine Miss M (Božanska gospodična M), se je rodila v Honoluluju na Havajih, kjer ima več posestev. Bette Midler je sicer med tistimi Hollywoodčankami, ki se glasno zavzemajo za ohranjanje planeta. Nekoč so jo imenovali celo Compost Queen (Kraljica komposta), z velikih plakatov pa je prebivalce Los Angelesa pozivala k recikliranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.