Magazin > VIP
24 ogledov

Beyoncé sprožila škandal

Beyonce Reuters
Kraljica R'n'B Beyoncé je s svojim nastopom na inavguraciji predsednika Baracka Obame razočarala Američane.

Beyoncé je doletela velika čast. Na inavguraciji predsednika Baracka Obame je smela zapeti ameriško himno. "Zato je umetnica števila 1," je njeno petje pokomentiral CNN-ov voditelj Piers Morgan. Po njenem nastopu od navdušenja ni bil na nogah le Morgan, ampak vsa Amerika. To je tudi zdaj, a od jeze.

Razvedelo se je namreč, da pevke himne ni zapela v živo. To je izdala tiskovna predstavnica benda, ki je Beyoncé spremljal pri inavguraciji. "Ker gre lahko veliko stvari narobe, smo vso glasbo posneli že pred ceremonijo. Beyoncé nas je tik pred nastopom obvestila, da bo uporabila posnetek."

"Počutim se, kot bi ravnokar izvedel, da Božiček ne obstaja," se je glasil eden od mnogih tvitov razočaranih oboževalcev, New York Post pa je zapisal, da je ta informacija "šokantna".

Pevka se na ogorčenje javno še ni odzvala, je pa neimenovani vir izdal, da razburjenja ne razume. "V tem ne vidi nič slabega. Celo Pavarotti je odpiral usta na posneto glasbo. Zunaj je bilo mrzlo in zgodba bi bila še večja, če bi zgrešila ton," je povedal vir in dodal, da je 31-letnici žal, da je nekaj, kar "počno vsi" pokvarilo čarobnost dogodka.

Komentarjev 2