Magazin > VIP
66 ogledov

Bieberju grozi deportacija

Justin Bieber hiša FameFlynet
Če bo pevcu Justinu Biberju dokazana krivda, bo moral zapustiti Združene države Amerike.

Spletna stran RadarOnline.com poroča, da nejevoljni sosed najstniškega pevca Justina Bieberja, Jeffrey Schwartz, pritiska na losangeleško policijo, da najstnika obtoži vandalizma, potem ko je njegovo hišo obmetaval z jajci. Če bi bil spoznan za krivega, bi se moral pevec, ki v Združenih državah živi, ker so mu izdali delovno vizo, vrniti v rodno Kanado. V primeru obtožbe bi bil delovna viza po navedbah uradnikov razveljavljena.

Sosed je policistom incident že opisal. Ko je stopil na balkon svoje hiše in vprašal Bieberja, kaj se dogaja, je pevec pričel metati jajca. Vanj in v hišo je odvrgel najmanj dvajset jajc.

Vir je povedal, da si sosed, ki ni bil priča samo temu incidentu pevca, ki je v zadnjih mesecih dokazal, da je njegovo obnašanje nezaslišano, ne želi samo, da se pevca znebi iz soseščine, temveč kar iz države.

Zaradi številnih obtožb je losangeleška omenjeni primer vzela zelo resno. Pred dnevi so na pevčev dom poslali dvanajst detektivov, ki so pregledali hišo. Pri tem so aretirali eno osebo zaradi posedovanja kokaina.

Bieberjevi sorodniki in prijatelji so hudo zaskrbljeni, zvezdnika pa si na vsak način želijo spraviti na kliniko za odvajanje, saj naj bi bili njegovi izpadi posledica uživanja drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.