Magazin
44 ogledov

Big Brother: Šok! V hišo prišel Mašin fant!

maša Voyo
Maši in Eriku stregel prav poseben gost.

david | Avtor: Voyo Voyo
Kot zmagovalka kviza je Maša za nagrado dobila večerjo za dva. S sabo je vzela Erika, s katerim se je v šovu najbolj zbližala.

Večerja se je sicer začela slabo. Eriku in Maši so namreč postregli z ribjimi jedmi, ki pa jih Maša ne mara. "Zakaj si večerje nisem mogla izbrati,“ je potožila svetlolaska in dodala, da upa, da bosta za sladico dobila panna cotto. Takrat še ni slutila, kakšno presenečenje jo čaka …

Golobčka sta seveda dobila sladico. Postregel jima jo je David, Mašin fant, ki nam je v nedavnem pogovoru povedal, da mu ni prav, da se je njegova punca zbližala z drugim moškim.

Erika grdo pogledal
Zadonel je otroški smeh, kar pomeni, da se tekmovalci ne smejo premakniti. Nato je v jedilnico vstopil David, ki je nosil masko. Ko je sladici položil na mizo, je snel masko in poljubil Mašo, ki je bila vidno šokirana. Nato je odvihral iz sobe.

"Ne morem jesti. Ne vem, ali naj bo vesela ali žalostna," je po presenečenju povedala Maša in dodala, da se ga bo napila. "Toliko jeze je bilo v njem," je še izjavila, Erik pa je pripomnil: "Veš, kako me je pogledal? Zato ni govoril."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.