Magazin > VIP
7151 ogledov

Biggest Loser: Ko boste slišali njegovo zgodbo, vam bo zanj še bolj hudo

Gregor Škoflek Planet TV
Ste to vedeli o radijskem voditelju Gregorju Škofleku?

Gregor Škoflek in Petra Plevnik sta bila prva kandidata šova The Biggest Loser, ki sta morala pospraviti kovčke. Zanju je bila usodna Planica. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Gregor je bil šokiran. Zaradi prezgodnjega izpada iz šova mu je bilo tako hudo, da je zajokal. Če poznate njegovo zgodbo, boste solze razumeli.

Gregor si je namreč v šov želel že lani, a je bil predebel in bi bil napor zanj zaradi zdravstvenih težav lahko nevaren. Po zavrnitvi na avdiciji je Gregor najel osebnega trenerja in začel s hujšanjem, da bi se lahko eno leto pozneje spet prijavil. Tokrat mu je uspelo, a veselje žal ni trajalo dolgo.

Izpadla Ervina

simon, željo, ervina | Avtor: Planet TV Planet TV

Sicer pa je za tekmovalci druge sezone prvo tehtanje in tudi prvo izločanje. Izgubila je modra ekipa, ki je skupaj shujšala 49,8 kilograma (5,15 %). Rdeča ekipa pa je bila po enem tednu lažja za 55,1 kilograma (5,75 %). Temu so prišteli še odbitke, ki so si jih prislužili s skušnjavo, a rezultata niso spremenili.

Štirje najboljši iz modre ekipe (Rok, Klara, Rebeka in Katja) in Henrik, ki se je lahko vrnil v šov, so morali izločiti enega od treh najslabših kandidatov (Željko, Ervina, Simon). Odločili so se za Ervino, ker ni želela sodelovati pri skušnjavi in "je sebe postavila pred ekipo“. Ervina je dejala, da njihovo odločitev razume in razložila, da ni sodelovala pri skušnjavi, ker se je zaklela, da se bo striktno držala jedilnika. Če bi vedela, da jo bodo zaradi tega izločili, bi sodelovala, je še pripomnila.

Komentarjev 2
  • Lovebites 09:09 30.marec 2018.

    Zakaj bi mi moralo biti hudo?Ker je obseden s hrano in nima poslihtanih stvari v glavi,da ce se prekomerno naziras,scasoma postanes debel .No,saj vidi na lastni kozi.Ne vem,kaj dramatizirate.Debeli ljudje se mi ne smilijo,razen ce je posredi bolezen in clovek ...prikaži več zal ne more vplivati na tezo.To pa je druga zgodba.

  • Tadej 08:47 30.marec 2018.

    Ce si luzer, si pac luzer. Zal vsi ne morejo bit zmagovalci.