Magazin > Film & Glasba & TV
15093 ogledov

Drama v šovu Biggest Loser: Dva tekmovalca vrgli iz šova

Gregor Škoflek Planet TV
Tega kandidati šova The Biggest Loser zagotovo niso pričakovali.

Planet TV jih je odpeljal v Planico in marsikdo se je razveselil dneva v snegu, a sledil je šok. Igra se je namreč sprevrgla v boj za obstanek v šovu.

Tekmovalce so razdelili v dve skupini po osem ljudi. Na izteku skakalnice so jih čakale zastavice, a teh je bilo le šest. Tisti, ki so prvi stekli po hribu navzgor in dobili zastavico, so bili varni, po dva iz vsake skupine pa sta se morala za obstanek boriti v drugem krogu.

biggest loser | Avtor: Planet TV Planet TV

V boj so morali Eva, Gregor, Ervina in Petra. Petra je vodila, a je tik pred zastavico padla. Na vseh štirih se je poskušala priplaziti na vrh, a ji je zmanjkalo moči. Zastavico ji je pred nosom ukradla Ervina. Izpadel je tudi Gregor.

biggest loser | Avtor: Planet TV Planet TV


Gregor je bil vidno razočaran. Solz ni mogel skriti. "To je šov. Težje je teči, če imaš 200 kilogramov, kot, če jih imaš sto,“ je povedal. Tudi Petra žalosti ni skrivala. "Občutki so boleči. Predvsem sem razočarala sebe, najhuje pa je, da sem razočarala svojo Taro in svojega Boštjana. Moram priznati poraz, in to je boleče. Nisem si predstavljala, da bom čisto na začetku izpadla. Ne vem, ali bi lahko naredila kaj več, ker nisem imela moči.“

Petra Plevnik | Avtor: Planet TV Planet TV

Drugi vrhunec večera je bila postavitev skupin. Nataša je v svojo ekipo poklicala Evo, Tomaža, Blaža, Matica, Marto, Eda in Majo, Jan pa Željka, Roka, Rebeko, Katjo, Klaro, Ervino in Simona.

Komentarjev 10
  • Lovebites 17:58 23.marec 2018.

    Ah dajte no,zret,da pristanes na 200 kilah je bolano.Zavijte ga v vato in ga ujckajte.Res je,ni bilo fer,ampak ti vsi potrebujejo najprej psihiatra.Za njihov speh so vedno krivi drugi.A jim je kdo tiscal hrano v gofljo na silo?Dvomim.

  • maresem 16:11 23.marec 2018.

    Bolano do amena... organizatorji, res ste idioti.

  • Smesko 14:39 23.marec 2018.

    Res bedast začetek... Če že pridejo notri bi vsaj pustili da ostaneta 2 tedna da se kaj malega vsaj naučita ne pa tole... Totalno butasto... Sploh način s katerim sta izpdla, vsaj za onega tipa je bilo jasno da nima ...prikaži več šans proti ostalim...