Magazin > VIP
17567 ogledov

Biggest Loser: Že v prvi oddaji šokirali z žalostnimi zgodbami

katja ficko Planet TV
Sinoči so na Planet TV podrobneje predstavili nekaj novih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija.

Sinoči se je začela nova sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki jo tokrat vodi Marko Potrč.

Po pregledu dogajanja v prvi sezoni so predstavili nekaj kandidatov, med drugim tudi 24-letno Katjo Ficko, ki je v devetem razredu osnovne šole zbolela za boleznijo alopecia universalis, zaradi katere je ostala brez las in obrvi. Kot je povedala mladenka, so jo v šoli zaradi bolezni zbadali, zaradi česar se je začela zatekati k hrani. "Jaz sem izgubo las predelala, okolica pa tega še ni sprejela. Še vedno je tabu tema," je razkrila Katja, ki si želi shujšati tudi zato, da bi si izpolnila veliko željo – skok s padalom. 

S svojo zgodbo je presenetil tudi Matic Kos. 21-letnik je tako obremenjen s svojim videzom, da že več let ni obiskal bazena. Svojega telesa se celo tako močno sramuje, da se pred dekletom, s katerim je že nekaj časa v zvezi, še ni slekel. Kakšen je brez majice, je temnolaska videla šele med snemanjem te oddaje, ko jo je moral Matic sleči zaradi tehtanja. 

Do solz je ganila tudi zgodba Eda Mesiča, ki je moral v življenju že marsikaj pretrpeti. Zaradi nesreče je na eno oko skoraj slep, še huje pa je usoda prizadela njegovo ženo, ki je pred 20 leti zbolela za multiplo sklerozo. V šov se je prijavil predvsem zato, ker njegovo ženo skrbi, da bi zaradi debelosti hudo zbolel tudi Edo in se zato ne bi mogla skupaj postarati.

Katja Ficko Magazin To so novi kandidati šova The Biggest Loser Slovenija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.