Magazin > VIP
11049 ogledov

Biggest Loser: "Doma ne moreš vsega povedati, na primer, ko ti v rokah umre otrok"

Tomaž Kostanjšek Planet TV
Tudi zadnja skupina novih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija ima za seboj težke preizkušnje.

Tomaž Kostanjšek, najstarejši tekmovalec šova, se je pred devetimi leti boril z rakom na črevesju. "Takrat sem pomislil na otroke, kako moram urediti stvari, če slučajno odhajam. V bolnišnici ti povedo, koliko odstotkov pacientov umre v prvih petih letih, koliko v sedmih, nekateri pa preživijo. Rekel sem si, morda bom pa med tistimi, ki preživijo," je povedal 61-letnik. Ko je raka premagal, se je odločil, da bo živel drugače in se preselil na podeželje. Sedaj je kmet, v šov pa se je prijavil, da bi partnerki dokazal, da se upa pokazati pred Slovenijo in tudi zaradi zdravja.

Željko Živković | Avtor: Planet TV Planet TV

Željko Živković se je za spremembo odločil po bratovi smrti. Ta je pri 35. letih umrl leta 2016, in sicer v prometni nesreči. "Moj najtežji trenutek je bil, ko sem izgubil brata, ki mi je pomenil vse na svetu. Po njegovi smrti sem se zresnil. Razmišljati sem začel o družini, kako bom zanje kaj ustvaril. Najlepše je, da si z družino, dokler si živ, ne pa da delaš bedarije," pravi Željko.

Maja Drolc Begović | Avtor: Planet TV Planet TV

Maja Drolc Begović je v osnovni šoli preživljala pekel. Sošolci so jo na grd način zbadali in žalili, zato se je po uteho zatekala k čokoladi. V življenju je prestala že marsikatero težko preizkušnjo, zaradi katere je morala jemati pomirjevala in antidepresive. Pri 19. letih je odšla od doma. "Doma ni bilo vse tako, kot bi moralo biti. Odločila sem se, da bom poskrbela sama zase. To mi je uspelo. Dvomljivcem sem dokazala, da zmorem." Maja pa ni imela težav le doma, ampak tudi z bivšim fantom, ki jo je prav tako zmerjal. Kot pravi, je vse to sedaj pustila za seboj.

Marta Kepic | Avtor: Planet TV Planet TV

Marta Kepic je po izobrazbi medicinska sestra. Ta poklic je čustveno in fizično zelo naporen. "Doma ne moreš vsega povedati, na primer, ko ti v rokah umre otrok. Tega ne razume vsak, vsak tega tudi noče poslušati. V teh trenutkih je bil hladilnik spet moj prijatelj," pravi Marta, ki bi se rada spet počutila bolj ženstveno. Njeni samozavesti pa niso škodili le odvečni kilogrami, ampak tudi bivši partner, ki ni pripomogel k temu, da bi se počutila kot ženska.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:59 22.marec 2018.

    Biggest Loser.....kdaj bo nastopil Cerar ?