Magazin > VIP
6535 ogledov

Bill Gates: Otroci so mu obrnili hrbet

bill gates Profimedia
Postavili so se na stran matere.

Pretekli teden je odjeknila vest, da se po 27. letih zakonske sreče ločujeta zakonca Gates. Par pred poroko menda ni podpisal predporočne pogodbe. Koliko milijard bo Melinda dobila, za zdaj še ni znano, bo pa moral Bill globoko seči v žep. Njegovo premoženje je ocenjeno na 137 milijard dolarjev (Vir: Bloomberg).

TMZ poroča, da je slavni par razglasitev ločitve načrtoval več mesecev. Melinda se je s celo družino, manjkal je le ustanovitelj podjetja Microsoft, pred uradno potrditvijo novice umaknila na otok Calivigny. Za eno noč na tej prestižni lokaciji je zase in otroke, 25-letno Jennifer, 21-letnega Roryja in 18-letno Phoebe, odštela 110 tisoč evrov.

bill gates, melinda gates Magazin Bill Gates: Ona naj bi bila razlog za konec njegovega zakona

Družina je bila na slabo novico pripravljena. Bilo je veliko hude krvi, poroča prej omenjeni portal. Vsi so se postavili na Melindino stran, zato Billa tudi niso povabili na otok.

Odvetniki para so želeli z novico počakati, dokler se Melinda in Bill ne bosta dogovorila o razdelitvi premoženja, a je Gatesova kljub temu odpotovala. Kot kaže, pa sta zakonca le dosegla dogovor, saj je Gates soprogi že predal delnice v vrednost 1,6 milijarde evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.