Magazin > VIP
80271 ogledov

Bine Volčič priznal, da mu novi posel ne gre, kot si je zamislil

Bine Volčič youtube
Prepoznavnost mu je pomagala, a ni še tam, kot si je zamislil.

Brine Volčič, priznani slovenski kuharski mojster in gostinec, je bil gost v podkastu, ki ga vodi Gostilna Repovž. Z Grego Repovžem sta se pogovarjala o slavi, o oddaji Masterchef, v kateri je bil še pred kratkim sodnik in o tem, kaj ga je vodilo do njegovega posestva Monstera, kjer gostom med vikendi nudi bivanje in kulinarično izkušnjo.

Kot smo pisali, je Bine o manj prijetnem vidiku slave povedal, da so si ljudje o njem na televiziji ustvarili določeno mnenje, da je strog in so na začetku obiska na njegovem posestvu Monstera zelo zadržani. Kljub prepoznavnosti na televiziji pa pravi: “Jaz nikoli nisem prepoznavnosti jemal za samoumevno v smislu, da lahko odprem karkoli v Sloveniji in ljudje bodo prišli. Ljudje ti morajo zaupati in na podlagi tega potem prihajajo.”

Bine je razkril, da mu zaenkrat posel ne gre, kot si je zamislil: “Ni polno, nismo stoodstotno zasedeni, se pa trudimo. Če bi bili, bi jaz najbrž imel zaposlenega kuharja, tako pa zaenkrat vse delam sam.” Glede lokacije posestva na obrobju Slovenije pa je povedal, da mu ne bi šlo nič boljše, če bi bilo njegovo posestvo v Kranju ali v Domžalah.

Celoten intervju si lahko ogledate spodaj. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 25
  • munja 08:16 20.marec 2024.

    Prepoznavnost se ponavadi širi z dobro hrano, ne pa z malarijo na krožniku in s hrano, katere imena še zgovorit ne znaš, tudi če si bogu za hrbtom. Upam, da bo kmalu spoznal, da je še enkrat brcnil mimo.

  • stilist 21:18 19.marec 2024.

    Tri mesece v Parizu lupil krompir in čebulo, od daleč gledal na štedilnik kako se kuha, potem pa je v Sloveniji kar največji kuhar. pa dajte, no...

  • pilotko 19:38 19.marec 2024.

    Nekateri že vračajo Mišelinkote, ker ljudje želijo pravo hrano in ne z kompliciranimi imeni zmazke na krožnikih ob osmih hodih, odideš pa lačen, se pa lahko pobahaš koliko te je to stalo.